Wczytuję dane...
KOD: 978-83-62103-68-3
Autor: Myrna Goldstein, Mark Goldstein
Dostępność: 24 godzin
EAN: 9788362103683
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Źródła Życia

Wprowadzenie do książki

Odkrywamy superżywność

  Superżywność to jedzenie z najwyższej półki, czyli pokarmy niezwykle bogate w substancje odżywcze, które – wprowadzone do codziennej diety – wzmocnią twoje zdrowie i odporność. Ze wszystkich produktów zaliczanych do superżywności dziesięć przedstawionych w tej publikacji posiada najwięcej naukowo potwierdzonych właściwości zapobiegających rakowi i innym chorobom – a nawet je leczących. Są to bogate w przeciwutleniacze, witaminy i minerały produkty pochodzenia roślinnego, a dokładnie: owoce jagodowe, brokuły i kiełki brokułów, siemię lniane, czosnek, jarmuż, grzyby, cebula, algi, soja i kurkuma. Autorzy przedstawiają także łatwe i smaczne przepisy oraz inne pomysłowe sposoby na włączenie tych produktów do codziennego jadłospisu.

O autorach:
Myrna Chandler Goldstein przez ponad dwie dekady pracowała jako niezależna pisarka specjalizująca się w tematyce zdrowotnej. Jest autorką i współautorką setek artykułów i dziesięciu książek.
Mark Allan Goldstein, doktor medycyny, jest szefem oddziału dla nastoletnich i młodych dorosłych w Szpitalu Ogólnym w Massachusetts. Jest również profesorem medycyny na Wydziale Medycznym Uniwersytetu Harvarda.

Szczegóły

  • Autor: 

    Myrna Goldstein, Mark Goldstein

  • Objętość: 

    72

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    160x215

  • ISBN: 

    978-83-62103-68-3

  • Rok wydania: 

    2015

  • Wydanie: 

    1

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...