KOD: 57002801444KS
Autor: Szydłowska Marta
Koszt wysyłki od: 5.90 PLN
Wydawca: Dragon
Sery dzielimy na świeże, fermentowane i gotowane. Mają one zalety mleka i niezaprzeczalną nad nim przewagę – są lepiej przyswajalne. Sery są przede wszystkim źródłem białka i mogą pod tym względem konkurować z mięsem, są także bardzo ważnym źródłem wapnia.

Dania z serów i twarogów to propozycja dla wszystkich miłośników tych wyrobów. Znajdują się tu informacje o rodzajach serów, sposobie ich przygotowywania, a przede wszystkim wykorzystania w różnego rodzaju daniach, jak choćby plackach, zapiekankach, zupach, sałatach czy ciastach.

Szczegóły

  • Autor: 

    Szydłowska Marta

  • Objętość: 

    48

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    13.5x21.0cm

  • ISBN: 

    9788362976690

  • Rok wydania: 

    2012

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

    1

Polecamy