Wczytuję dane...
KOD: 59443301444KS
Autor: Drużbański Grzegorz
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Dragon
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.

Szczegóły

  • Autor: 

    Drużbański Grzegorz

  • Objętość: 

    240

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Format: 

    17.0x25.0cm

  • ISBN: 

    9788363559205

  • Rok wydania: 

    2012

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

    1

Polecamy