Wczytuję dane...
KOD: 978-83-7845-220-1
Autor: Marta Szydłowska
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: SBM

Pasztety można piec, zapiekać w cieście, gotować na parze. Sporządza się je z mięsa rzeźnego, dziczyzny, drobiu, podrobów, ryb, owoców morza i warzyw. Doskonale smakują z pieczywem lub jako osobne danie. Prezentowana książka to zbiór porad i receptur na doskonałe pasztety domowe – mięsne, rybne i wegetariańskie.

Szczegóły

  • Autor: 

    Marta Szydłowska

  • Objętość: 

    64

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Format: 

    165x235

  • ISBN: 

    978-83-7845-220-1

  • Rok wydania: 

    2013

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • Wydanie: 

    1

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...