Wczytuję dane...
KOD: 542222
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788327126764
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Publicat

Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika? Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa. Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.

Detale

  • Autor: 

    Siegfried Brenneis

  • Format: 

    223x170 mm

  • Ilość stron: 

    160

  • ISBN: 

    978-83-271-2676-4

  • Oprawa: 

    broszurowa

  • Rok wydania: 

    2023

Polecamy