Wczytuję dane...
KOD: 978-83-8317-236-1
Autor: Adriana Marczewska
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788383172361
Koszt wysyłki od: 8.90 PLN
Wydawca: Pascal

Bez masła nie ma dobrej kuchni.

Masło to źródło przyjemności, smak wspomnień z dzieciństwa i tajny składnik udanych potraw. Sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Nie bez powodu przez wielu jest uważane za jedno z najgenialniejszych kulinarnych odkryć.

Adriana Marczewska, szefowa kuchni i autorka popularnego profilu @adriana_marczewska

na Instagramie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami z tym produktem w roli głównej.

Znajdziesz tu pomysły na małe co nieco, zupy, obiady, sosy, śniadania, przepyszne kromki i rewelacyjne desery. Maślane gofry gryczane czy młode pory z masłem romesco? Rosolnik ogórkowy czy kimchi kapuśniak? Tarta galette ze śliwkami z cynamonem i kwaśną śmietaną

czy karpatka z jagodami i kremem z palonego masła?

Sprawdź, jak wyczarować maślane cuda, i przygotuj jedzenie, które uszczęśliwia.

Azymut

  • Autor: 

    Adriana Marczewska

  • Format: 

    260x200 mm

  • Ilość stron: 

    272

  • ISBN: 

    9788383172361

  • Oprawa: 

    twarda

  • Rok wydania: 

    2023

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...