Wczytuję dane...
KOD: 621847
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788381518369
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: RM

"

Nietolerancje pokarmowe nie oznaczają rezygnacji z różnorodnej i smacznej kuchni!

Ponad 100 przepisów dla osób z nietolerancją glutenu i białka mleka krowiego.

Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać inne potrawy dla jednej osoby. Pomyśl znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.

W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole parujący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że alergicy nie mogą jeść deserów! Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, brownie bez mąki czy profiterolki z nadzieniem lodowym i polewą czekoladową oraz wiele innych pysznych słodkości."

Azymut

  • Autor: 

    Antoinette Savill

  • Format: 

    231x163 mm

  • Ilość stron: 

    224

  • ISBN: 

    9788381518369

  • Oprawa: 

    broszurowa

  • Rok wydania: 

    2024

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...