Wczytuję dane...
KOD: 978-83-240-5001-7
Autor: Paweł Ochman
EAN: 9788324050017
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Znak

Wprowadzenie do książki

Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

   Słodycze kochamy wszyscy, zwłaszcza Paweł Ochman – weganin od 26 lat, autor popularnego bloga Weganon.pl. Jego kulinarna przygoda i miłość do cukiernictwa zaczęły się od zeszytu z przepisami mamy. Teraz w nowej roślinnej odsłonie wracamy z Weganonem do słodkości z dzieciństwa, smaków kuchni naszych mam i babć. Do niezapomnianego zapachu kruchych babeczek z kremem budyniowym, pischingerów i szyszek. Poznamy tajemnice robienia tart i prostych śniadań, świątecznych ciast oraz deserów z różnych stron świata.

Paweł Ochman w 100 nowych przepisach, których nie znajdziesz na blogu, podpowiada:

  • Czym zastąpić nabiał i jajka? 
  • Jak łatwo połączyć podstawowe składniki? 
  • Co zrobić, by było szybko, zdrowo i pysznie?

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Paweł Ochman

  • Liczba stron: 

    288

  • Wymiary: 

    220x260

  • Oprawa: 

    Twarda

  • ISBN: 

    978-83-240-5001-7

  • Rok wydania: 

    2017

Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...