KOD: 978-83-8059-342-8
Autor: Magdalena Pieńkos
Koszt wysyłki od: 5.90 PLN
Wydawca: SBM

Wprowadzenie do książki

Kuchnia wegańska

Dziś już mało kogo trzeba przekonywać o walorach kuchni wegańskiej. Odpowiednio zbilansowana, oparta wyłącznie na produktach roślinnych przynosi szereg korzyści zdrowotnych. Dodatkowo wydobywa doskonałe smaki często z produktów dobrze znanych i pokazuje, jak w prosty sposób przyrządzić potrawy zaspokajające największych łakomczuchów. Książka zawiera przewodnik po popularnych wegańskich produktach oraz 100 przepisów na sycące śniadania, wzmacniające koktajle, zachwycające przekąski, a także wyśmienite zupy, dania główne, desery i ciasta. Magdalena Pieńkos, autorka bloga Blue Almonds, inspiruje do rozpoczęcia smacznej i zdrowej przygody z kuchnią wegańską.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Magdalena Pieńkos

  • Liczba stron: 

    192

  • Wymiary: 

    165x240

  • Oprawa: 

    Twarda

  • ISBN: 

    978-83-8059-342-8

  • Rok wydania: 

    2017

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...