Wczytuję dane...
KOD: 475780
EAN: 9788381516136
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: RM
Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.

Detale

  • Autor: 

    Warren R. Anderson

  • Format: 

    235x165 mm

  • Ilość stron: 

    256

  • ISBN: 

    9788381516136

  • Oprawa: 

    broszurowa

  • Rok wydania: 

    2022

Polecamy