Polska Kuchnia Myśliwska
Wczytuję dane...
KOD: 978-83-7495-597-3
Autor: Hanna Szymanderska
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Muza

Wprowadzenie do książki

Polska kuchnia myśliwska

  Polowano u nas od zarania dziejów: polowali królowie i magnaci, rycerstwo i szlachta, a także niższe stany. Współczesnego myśliwego także cieszy każda chwila spędzona na łonie natury i przy łowiectwie. Sezonem dziczyzny jest jesień i wczesna zima, wtedy mięso jest najsmaczniejsze. Książka dostarcza oryginalne przepisy na potrawy z dziczyzny, ciekawostki kulinarne i anegdoty, ukazuje fascynujący obraz obyczajów myśliwskich.

Szczegóły

  • Autor: 

    Hanna Szymanderska

  • Objętość: 

    256

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Format: 

    145x205

  • ISBN: 

    978-83-7495-597-3

  • Rok wydania: 

    2011

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...