Wprowadzenie do książki
Potrawy z ciasta drożdżowego
Jest to idealny poradnik kulinarny dla wszystkich, którzy chcą jeść różnorodnie i smacznie, a jednocześnie oszczędzać pieniądze i czas na przygotowywanie posiłków. Przekonaj się, jak łatwo wyczarować pyszne dania, używając jako podstawy tylko jednego produktu.
W tej niezwykle praktycznej książce kucharskiej prezentujemy 100 potraw z ciasta drożdżowego. Zebraliśmy w niej przepisy na rozmaite ciasta i ciastka, chleby, bułki, a także wytrawne wypieki. Znajdziesz tu m.in. drożdżową babkę wielkanocną, rożki z budyniem, chleb razowy z siemieniem lnianym czy bułeczki czosnkowe.
Szczegóły
-
Objętość:
160
-
Oprawa:
Twarda
-
Format:
165x235
-
ISBN:
978-837881-904-2
-
Rok wydania:
2013
-
Wydanie:
1