Wczytuję dane...
KOD: 978-83-66750-79-1
Autor: Joanna Anger, Anna Piszczek
Dostępność: 2 dni
Koszt wysyłki od: 7.90 PLN
Wydawca: Mamania

Nowa książka autorek najpopularniejszego polskiego bloga o rozszerzaniu diety niemowląt i żywieniu dzieci!

  Jedz sezonowo. Wszystko fajnie, powiecie, ale jak to się robi? Wbrew pozorom to wcale nie takie trudne. Wystarczy kupować i jeść tylko te owo ce i warzywa, na które aktualnie jest sezon, czy li wtedy, gdy zbiory danej rośliny właśnie trwają lub niedawno się skończyły. Na każdą porę roku przypada bogaty wybór warzyw i owoców. Oczy wiście ze względu na wysoką temperaturę latem będzie ich najwięcej, ale to nie oznacza, że pozo stałe pory roku świecą pustkami. Jest co jeść i co gotować. O inspiracje przepisowe zadbałyśmy my, tworząc naszą już czwartą książkę kucharską. Tym razem całkowicie roślinną! Przepisy mięsne znajdziesz w naszych poprzednich książkach i będą one smacznym i zdrowym dodatkiem do przepisów z naszej sezonowej książki. Dajemy Ci pomysły na dania na różne okazje i pory dnia, śniadania, obiady, kolacje, podwieczorki, spacery, imprezy, zupy i wiele innych. To sto przepisów na wszystkie pory roku, które mają wiele do zaoferowania pod postacią zdrowych i smacznych warzyw i owoców.
   Zanim zabierzesz się za gotowanie, przeczytaj przygotowany przez nas skrót tego, co warto wiedzieć o warzywach i owocach. Przeczytaj, to na prawdę ciekawe i wartościowe informacje.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Joanna Anger, Anna Piszczek

  • Liczba stron: 

    192

  • Wymiary: 

    170x215

  • Oprawa: 

    Twarda

  • ISBN: 

    978-83-66750-79-1

  • Rok wydania: 

    2021

Polecamy