Wczytuję dane...
KOD: 387433
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788327495235
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Trzecia
książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie.
Dowiesz się z
niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak
przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by
robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na
domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja
uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa.
Obecne
wydanie ukazuje się w nowej szacie graficznej.

Detale

  • Autor: 

    Robert Winckiewicz

  • Format: 

    235x175 mm

  • Ilość stron: 

    208

  • ISBN: 

    9788327495235

  • Oprawa: 

    twarda

  • Rok wydania: 

    2020

Polecamy