EGZEMPLARZ EKSPOZYCYJNY
Uszkodzenia obejmują:
- zabrudzenia
- otarcia i zmatowienia okładki
- zagięcia i zbicia rogów
- wgniecenia brzegów okładki
Uszkodzenia nie wpływają na czytelność tekstu.
Dzięki tej książce nauczysz się przyrządzać pyszne potrawy, w rozsądnym czasie i budżecie, a co więcej – łatwe do zabrania na wynos.
Książka zawiera przepisy przeznaczone dla każdego, kto:
- cały dzień lub jego dużą część spędza poza domem
- nieustannie ma za mało czasu na gotowanie
- zwykle jada obiad na stołówkach, restauracjach lub barach szybkiej obsługi
- wydaje sporą część budżetu na jedzenie, które nie służy i nie zawsze smakuje
- chce zadbać o zdrowie i nauczyć się przygotowywania prostych oraz pełnowartościowych posiłków
- niezależnie czy mieszka sam, czy dba o codziennie wyżywienie kilkuosobowej rodziny
Jak jeść zdrowo i regularnie, spędzając cały dzień w pracy?
W książce znajdziesz:
- proste, zdrowe, odpowiednio zbilansowane, szybkie w przygotowaniu tygodniowe menu do pracy (jesienno-zimowe oraz wiosenno-letnie) inspirowane smakami światowych kuchni
- porady jak pakować dania do pracy
- całodzienne menu – przepisy na śniadanie, lunch, przekąskę i kolację
- łatwe do wykorzystania listy zakupów
Nasza dieta, nazwijmy ją na potrzeby tej książki dietą człowieka XXI wieku, jest przeważnie byle jaka i przypadkowa. Nie sprzyja to utrzymaniu zdrowej diety i – co dla wielu niezmiernie ważne – odpowiedniej wagi.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
-
Liczba stron:
240
-
Wymiary:
165x215
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
978-83-64776-94-6
-
Rok wydania:
2018