Wczytuję dane...
KOD: 463845
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788381515443
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: RM
100 przepisów dla milionów ludzi cierpiących z powodu nadwrażliwości na gluten i produkty mleczne
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości.
Nietolerancje pokarmowe nie musisz wcale rezygnować z różnorodnej i smacznej kuchni!

Detale

  • Autor: 

    Antoinette Savill

  • Format: 

    235x165 mm

  • Ilość stron: 

    224

  • ISBN: 

    9788381515443

  • Oprawa: 

    broszurowa

  • Rok wydania: 

    2022

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...