Wczytuję dane...
KOD: 978-83-8132-049-8
Autor: Katarzyna Błażejewska-Stuhr
Dostępność: 2 dni
Koszt wysyłki od: 5.90 PLN
Wydawca: Zwierciadło

Katarzyna Błażejewska-Stuhr obala mit, że posiłki dla alergików nie mogą być smaczne. Podaje zalecenia dietetyczne oraz podpowiada, w czym występują najpopularniejsze alergeny i jak je zastępować. W Uczcie małego alergika znajdziesz m.in. przepisy na typowe posiłki zmodyfikowane pod kątem alergików (lody bez użycia jajek oraz pizza czy makaron bez glutenu) i wegańskie zamienniki nabiału (ser żółty, ser biały, jogurt).

W książce Uczta małego alergika zawarte są m.in.:

  • przepisy na pyszne śniadania, obiady i kolacje,
  • informacje o tym, się jakie są przyczyny alergii i metody ich leczenia,
  • praktyczne wytyczne jak rozpoznawać objawy alergii,
  • informacje, na czym polega różnica między alergią a nietolerancja pokarmową.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Katarzyna Błażejewska-Stuhr

  • Liczba stron: 

    240

  • Wymiary: 

    165x235

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-8132-049-8

  • Rok wydania: 

    2019

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...