Wprowadzenie do książki
Grzyby i owoce leśne Kuchnia smakosza
• Urozmaicone przepisy.
Grzyby i owoce leśne – marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję – są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu.
• Cenne informacje.
O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych.
• Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
Szczegóły
-
Autor:
Hess Reinhardt
-
Objętość:
144
-
Oprawa:
Miękka
-
Format:
190x220
-
ISBN:
978-3-86380-011-6
-
Rok wydania:
2011
-
Tematyka:
Kuchnia Diety