Wczytuję dane...
KOD: 978-3-86380-011-6
Autor: Reinhardt Hess
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: mak

Wprowadzenie do książki

Grzyby i owoce leśne Kuchnia smakosza

• Urozmaicone przepisy.
Grzyby i owoce leśne – marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję – są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu.
• Cenne informacje.
O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych.
• Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.

Szczegóły

  • Autor: 

    Hess Reinhardt

  • Objętość: 

    144

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    190x220

  • ISBN: 

    978-3-86380-011-6

  • Rok wydania: 

    2011

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...