Wczytuję dane...
KOD: 978-83-240-4634-8
Autor: Konrad Budzyk
EAN: 9788324046348
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Znak

Wprowadzenie do książki

Hummusy i pasty

76 prostych i inspirujących przepisów na zdrowe i pyszne hummusy i pasty.

To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Kto nie chciałby schrupać kanapki zpastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli? Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli ijak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...