Wczytuję dane...
KOD: 978-83-240-4634-8
Autor: Konrad Budzyk
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 7.90 PLN
Wydawca: Znak

Wprowadzenie do książki

Hummusy i pasty

76 prostych i inspirujących przepisów na zdrowe i pyszne hummusy i pasty.

To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek. Kto nie chciałby schrupać kanapki zpastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli? Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli ijak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Konrad Budzyk

  • Liczba stron: 

    208

  • Wymiary: 

    165x235

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-240-4634-8

  • Rok wydania: 

    2017

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...