Wczytuję dane...
KOD: 978-83-66200-58-6
Autor: Joanne Lee Molinaro
Dostępność: 2 dni
Koszt wysyłki od: 7.90 PLN
Wydawca: Purana

„Joanne Lee Molinaro przypomina nam, że najlepszą częścią każdego przepisu jest historia, która się za nim kryje. W swojej debiutanckiej książce kucharskiej dzieli się nie tylko wieloma wspaniałymi wegańskimi daniami koreańskimi (nie mogę się doczekać, aż ugotuję kolejne!), lecz także pokazuje samą siebie i swoich bliskich. Dzięki temu nie tylko lepiej gotujemy, ale też po prostu stajemy się lepsi.”

Julia Turshen, autorka bestsellera „The New York Times” Simply Julia, podcastu Keep Calm i Cook On oraz założycielka Equity at the Table

Koreańska kuchnia wegańska to nie tylko źródło świetnych przepisów, które od razu chce się wypróbować, ale i pasjonująca, wciągająca lek­tura. Obok kreatywnych pomysłów na dania z makaronu, przystawki banchan czy bajgle znajdziemy w niej rodzinne historie, które raz bawią, a innym razem wzruszają do łez.”

Jeanine Donofrio, autorka książki kucharskiej Love and Lemons

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Joanne Lee Molinaro

  • Tytuł oryginału: 

    The Korean Vegan Cookbook: Reflections and Recipes from Omma's Kitchen

  • Liczba stron: 

    335

  • Wymiary: 

    200x260

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-66200-58-6

  • Tłumacz: 

    Krzysztof Swiatły

  • Rok wydania: 

    2021

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...