Wczytuję dane...
KOD: 515123
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788382627688
Koszt wysyłki: ★☆★ ☆Darmowa Dostawa ☆★☆★

Kolejna książka Roberta Winckiewicza tym razem poświęcona jest przechowywaniu żywności w słoikach i puszkach. Opisane zostały sposoby konserwowania nie tylko mięsa, ale także warzyw i owoców. Zamieszczone informacje ułatwią przygotowanie wielu dań, pasztetów, past, marynat i kiszonek zamkniętych w puszkach lub słojach. Czytelnik znajdzie tu przepisy m.in. na gulasz angielski, mielonkę turystyczną, paprykarz, pasztet myśliwski czy kiszone grzyby leśne.

Detale

  • Autor: 

    Robert Winckiewicz

  • Format: 

    250x190 mm

  • Ilość stron: 

    306

  • ISBN: 

    9788382627688

  • Oprawa: 

    twarda

  • Rok wydania: 

    2022

Polecamy