Wczytuję dane...
KOD: 978-83-8103-045-8
Autor: Bartosz Jemioła, Artur Bokła,Katarzyna Mikulska
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788381030458
Koszt wysyłki od: 3.95 PLN
Wydawca: Pascal

Produkty w zestawie:

Księgarnia Łódź
1x Terenowa apteczka ziołowa Sztuczki survivalowe
Księgarnia Łódź
1x Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 1
Księgarnia Łódź
1x Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2

Pakiet książek

Survival

Pakiet 3 książek:

  • Terenowa apteczka ziołowa
  • Obszerny temat ujęty w prosty, ciekawy i niesamowicie przystępny sposób. Z tą książką aż przyjemnie wyjść w teren. Gratuluję pomysłu i wykonania! Witold Rajchert, autor książki Sztuczki survivalowe To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. Skondensowana, praktyczna wiedza o roślinach, które mogą pomóc nam w terenie. Autor radzi, czym zastąpić podstawowe medykamenty, gdy jesteśmy w lesie, na działce czy w parku i nie mamy przy sobie apteczki. Bezcenna wiedza dla survivalowców i preppersów, ale także dla miłośników grilla biegania oraz rodzinnych spacerów. ToolBook zawiera: video-prezentacje, błyskawiczne przepisy na lekarstwa, papier doskonale nadający się do suszenia roślin, linijkę (cm i cal), Obudź w sobie narodową zapobiegliwość i zaradność. Tylko przygotowani przetrwają!
  • Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Tom 1
  • Jest to pierwsza z serii dwóch książek, w której przybliżymy, jakimi technikami kulinarnymi posługiwali się dawniej ludzie i w jaki sposób można wykorzystać je dzisiaj. Zaczniemy od sposobów najprostszych, a skończymy na tych bardziej wymagających. W pierwszej książce opowiemy o gotowaniu na żarze, kamieniach i w dole ziemnym, w drugiej odkryjemy tajniki pieczenia w glinie, piecu glinianym i wędzenia.
  • Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Tom 2
  • W tej książce przybliżymy, jakimi technikami kulinarnymi dawniej posługiwali się ludzie i w jaki sposób można wykorzystać je dzisiaj. Zaczęliśmy od sposobówT najprostszych, a skończyliśmy na technikach bardziej wymagających. W pienvszej części Kuchni survivalowej opowiedzieliśmy o gotowaniu na żarze, kamieniach i w7 dole ziemnym, przybliżyliśmy metody oprawiania dziczyzny, ryb i ptactwa. W drugiej - pokażemy tajniki pieczenia w glinie, na spodku glinianym, w7 piecu glinianym, pod kloszem i różne sposoby wpędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Bartosz Jemioła, Artur Bokła,Katarzyna Mikulska

  • Liczba stron: 

    160, 156, 156

  • Wymiary: 

    115x190

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Rok wydania: 

    2017-2022

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...