Wczytuję dane...
KOD: 978-83-65601-20-9
Autor: Kristen k. Shockey, Christopher Shockey
EAN: 9788365601209
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Vivante

Fermentacja gorący trend kulinarny, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentowanie aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy metod konserwowania żywności oraz wyposażania kuchni. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami. I ty możesz zostać mistrzem kiszonek i fermentacji!

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Kristen k. Shockey, Christopher Shockey

  • Liczba stron: 

    368

  • Wymiary: 

    225x230

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-65601-20-9

  • Rok wydania: 

    2017

Polecamy