Wprowadzenie do książki
Green Kitchen Zielono & zdrowo
Nowa kuchnia wegetariańska
Co może wyniknąć ze zderzenia różnych dwóch światów kulinarnych? Dbającej o jakość produktów, lecz nie rezygnującej z mięsa Luise oraz Davida - niezdrowo odżywiającego się wegetarianina (tak, są tacy!) - miłośnika makaronów, pizzy i słodyczy... Efektem ich wspólnych kulinarnych poszukiwań okazał się znakomity blog `The Green Kitchen Stories` oraz książka, dzięki której odkryjemy bogactwo zup, sałatek, soków i przekąsek, prostych do przyrządzenia, ale pełnych smaku i fantastycznie podanych.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Luise Vindahl, David Frenkiel
-
Tytuł oryginału:
The Green Kitchen
-
Liczba stron:
248
-
Wymiary:
210x260
-
Oprawa:
Twarda
-
ISBN:
978-83-280-1921-8
-
Rok wydania:
2015