Wczytuję dane...
KOD: 978-83-65601-00-1
Autor: Miyoko Schinner
Dostępność: 24 godzin
EAN: 9788365601001
Koszt wysyłki od: 7.90 PLN
Wydawca: Vivante

Wegańskie slow food w pysznym wydaniu! Książka królowej wegańskich serów nareszcie po polsku!

Jesteś weganinem, ale czasem tęsknisz za smakiem zapiekanego sera lub chciałbyś zaskoczyć znajomych, przyrządzając bezmięsne żeberka z sosem BBQ?

Miyoko Schinner, ceniony na całym świecie autorytet w kuchni wegańskiej, prowadzi czytelników poprzez techniki przygotowywania bezmięsnych i bezmlecznych wersji majonezów, serów, sosów, kiełbasek, makaronów, kremów w stylu francuskim czy lodów. W książce ilustrowanej apetycznymi zdjęciami znajdziesz:

• przepisy na gotowe mieszanki ciast, naleśników, które możesz długo przechowywać,
• instrukcje przygotowania podstawowych sosów, ciasteczek czy serów, które możesz dowolnie modyfikować wzbogacając o ulubione dodatki,
• genialne w swojej prostocie przepisy na bezmięsne żeberka, wege bekon, paluszki bezrybne, pierś bezdrobiową, a nawet wegańską wieprzowinę.

Wegańska spiżarnia podnosi poprzeczkę w kuchni opartej na roślinach, pokazując, że weganizm to pełne głębokiego smaku dania i brak nudy na talerzu.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Miyoko Schinner

  • Liczba stron: 

    320

  • Wymiary: 

    190x230

  • Oprawa: 

    Twarda

  • ISBN: 

    978-83-65601-00-1

  • Rok wydania: 

    2018

Polecamy