Wczytuję dane...
KOD: 315219
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788363537517
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: GAJ
Wegańska Kuchnia Polska to 64 przepisy podzielone na 7 grup: ZUPY KLUSKI, PIEROGI, NALEŚNIKI ZAMIENNIKI MIĘSA GULASZE, KAPUSTY PASZTETY I PASTY DODATKI, PRZYSTAWKI, SAŁATKI DESERY.
Najlepiej o książce opowiada sama autorka:
Spisując te przepisy wierzyłam w to, że dzięki nim obudzisz w sobie chęć do przygotowywania potraw prostych i nieskomplikowanych. Potraw, które gościły i goszczą na Polskich stołach. Z jedną, ale zasadniczą różnicą. Moje przepisy różnią się od tych tradycyjnych tym, że są przygotowane bez składników odzwierzęcych.
Tworzenie wegańskiego jedzenia jest nie tylko moim hobby, ale stało się moją pracą i pasją. Uwielbiam karmić ludzi i dowiadywać się, że to co robię ma sens i wpływa korzystnie na moich klientów i przede wszystkim im smakuje. Ta książka to zapis mojej codziennej pracy i doświadczeń podczas przygotowywania wegańskiego cateringu. Każdy przepis jest przetestowany. Do zdjęć nie wynajęłam profesjonalnego fotografa i stylisty potraw zdałam się tu na własną intuicję i maksymalną szczerość. Jedz na zdrowie!

Detale

  • Autor: 

    Edyta Stępczyńska

  • Format: 

    17,6x25 cm

  • Ilość stron: 

    160

  • ISBN: 

    9788363537517

  • Oprawa: 

    broszurowa

  • Rok wydania: 

    2019

Polecamy