Wczytuję dane...
KOD: 978-83-64786-38-9
Autor: Elżbieta Frankowska
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 7.90 PLN
Wydawca: Astrum

Czosnek, którego ojczyzną jest Wschód, do Europy przywędrował z Egiptu już w starożytności. Lecznicze właściwości czosnku wykorzystywane były przez stulecia, a jego zalety dla zdrowia nauka potwierdziła w XIX wieku. Nie jest on panaceum „na wszystko”, jednak ma ogromny wkład w walce z wirusami, bakteriami i grzybami atakującymi nasz organizm. Mimo charakterystycznego zapachu i ostrego smaku jest powszechnie stosowany zarówno w kuchni, jak i w celach leczniczych. Książka „Czosnek dla zdrowia i smaku” zawiera przepisy, które pozwalają wykorzystać tę cenną bylinę nie tylko jako naturalną pomoc w walce z niektórymi chorobami, ale przede wszystkim stanowią podstawę do budowania odporności naszego organizmu. Czosnek, stosowany systematycznie w spożywanych posiłkach, taką właśnie moc posiada!

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Elżbieta Frankowska

  • Liczba stron: 

    128

  • Wymiary: 

    145x205

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-64786-38-9

  • Rok wydania: 

    2018

Szczegóły

  • Autor: 

    Frankowska Elżbieta

  • Objętość: 

    128

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    14.5x20.5cm

  • ISBN: 

    9788372776396

  • Rok wydania: 

    2012

  • Tematyka: 

    Zdrowie Uroda

  • Wydanie: 

    1

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...