-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.PZWL
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Wprowadzenie do książki
Żywienie w chorobach przewodu pokarmowego
Często przyczyną dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego są błędy żywieniowe wynikające z braku znajomości zasad przygotowywania posiłków.
W tej publikacji Czytelnicy znajdą informacje na temat diet w różnych schorzeniach przewodu pokarmowego, m.in. w chorobie wrzodowej żołądka i dwunastnicy, w stanach po resekcji żołądka, w zespołach upośledzonego trawienia, stanach zapalnych, a także przy nowotworach.
Zaletą książki Żywienie w chorobach przewodu pokarmowego jest niewątpliwie bardzo duża liczba sprawdzonych przepisów na smaczne potrawy.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Zofia Wieczorek-Chełmińska
-
Liczba stron:
232
-
Wymiary:
205x145
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
83-200-2927-9
-
Rok wydania:
2004