Wczytuję dane...
KOD: 978-83-65601-46-9
Autor: Kim Lutz
Dostępność: 2 dni
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Vivante
Piąta książka z serii Superfoods to kompleksowe omówienie wspaniałych właściwości zbóż uprawianych niekiedy od tysięcy lat, które ze względu na walory smakowe i zdrowotne wracają na nasze stoły. Proso, teff , sorgo to tylko niektóre z nich. Z tej książki dowiesz się również jak wykorzystywać w kuchni pełnoziarnisty orkisz, pszenicę płaskurkę, czy ubogi w cholesterol owies. W książce znajdziesz także 75 prostych przepisów na całe mnóstwo pysznych i zdrowych potraw z super zbóż  od puszystych pożywnych babeczek aż po rozgrzewające i sycące zupy. Spróbuj chrupiących jabłek ala farro, migdałowej sałatki energetycznej, zupy pomidorowej z sorgo, kanapek z soczewicą i teff, gulaszu z brukselką i kaszą jaglaną, czy pysznych pełnoziarnistych brownies.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Kim Lutz

  • Liczba stron: 

    192

  • Wymiary: 

    170x200

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-65601-46-9

  • Rok wydania: 

    2017

Polecamy