Wczytuję dane...
KOD: 978-83-815-1680-8
Autor: Dorota Drozd
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788381516808
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: RM

Kulinarna podróż po świecie dla diabetyków i nie tylko!

W poradniku znajdziesz blisko 150 przepisów zaczerpniętych z najważniejszych kuchni europejskich, a także z kuchni chińskiej, japońskiej i żydowskiej. Wszystkie receptury zostały tak skomponowane, aby dzięki niskiej zawartości węglowodanów były odpowiednie dla diabetyków. Z tą książką z łatwością przyszykujesz zarówno proste, codzienne dania, jak i bardziej wyszukane, którymi można mile zaskoczyć gości. W tym apetycznym tyglu każdy znajdzie coś dla siebie. Kremowa zupa musztardowa, tapenada, bouillabaisse, yakitori z kurczaka kto powiedział, że kuchnia diabetyków jest nudna i pełna wyrzeczeń? Do każdego dania wyliczono: - indeks glikemiczny, - wymienniki węglowodanowe, - wymienniki białkowo-tłuszczowe - liczbę kalorii. Oto niezwykle smakowity sposób oswajania cukrzycy!

Detale

  • Autor: 

    Dorota Drozd

  • Format: 

    235x165 mm

  • Ilość stron: 

    160

  • ISBN: 

    9788381516808

  • Oprawa: 

    broszurowa

  • Rok wydania: 

    2022

Polecamy