Zdrowe jedzenie, zdrowe życie w uzdrawianiu holistycznym
Autor, Georg Weidinger, wspólnie ze swoją żoną Sandrą stworzyli poradnik kulinarny, który łączy mądrość Tradycyjnej Medycyny Chińskiej ze znajomością zachodniego współczesnego świata. Opracowane przez nich dania nie tylko dobrze smakują, ale również stanowią idealną bazę do powrotu do zdrowia. Oferują dietę, która równocześnie jest swego rodzaju lekiem, pozytywnie wpływa na organizm i jego regenerację.
W tej wyjątkowej publikacji znajdziesz przepisy kulinarne:
• opracowane i przetestowane przez dietetyka,
• zgodne z Tradycyjną Medycyną Chińską,
• mięsne, wegetariańskie i wegańskie,
• prawie wyłącznie bezglutenowe,
• dostosowane do zachodnich standardów,
• oparte na Pięciu Przemianach i dostosowane do tradycji zachodniego świata,
• na 155 zdrowych i smacznych dań.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
dr n. med. Georg Weidinger
-
Tytuł oryginału:
Kochbuch zur Heilung der Mitte: Chinesische Medizin für die westliche Welt
-
Liczba stron:
328
-
Wymiary:
145x205
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
978-83-8168-580-1
-
Tłumacz:
Małgorzata Rzepka
-
Rok wydania:
2020