Wczytuję dane...
KOD: 978-83-8168-423-1
Autor: Johanna Kallert
Dostępność: 2 dni
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Vital

Salicylany nie są tolerowane przez niektóre osoby. Niniejsza książka jest pierwszym poradnikiem na temat nietolerancji salicylanów. W sposób obszerny
i zrozumiały przedstawia nieznane dotychczas przyczyny choroby ujawniającej się w postaci wielu objawów.

  W pierwszych rozdziałach opisuję, co oznacza nietolerancja salicylanów, jakie objawy mogą się z nią łączyć oraz jakie biochemiczne procesy w organizmie mogą powodować dolegliwości.
  Następne rozdziały zawierają informacje o diagnozie i zaleceniach dietetycznych, a więc wskazówkina temat tego, czego należy unikać w przypadku nietolerancji salicylanów.
  Na koniec przedstawiam różne metody terapii i oferuję ci rozluźniający tekst medytacyjny, który pomoże ci aktywować twojego „wewnętrznego uzdrowiciela”.
  Informacje w niniejszej książce nie stanowią zaleceń medycznych i uniwersalnych zaleceń dietetycznych. Pomogą ci one także łatwiej rozpoznać osobiste nietolerancje i lepiej obchodzić się z nimi w przyszłości.
  Dieta uboga w salicylany jest nieco ograniczona i wymaga nieco samodyscypliny. Nagrodą jest jednak zdecydowana poprawa zdrowia oraz większa witalność.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Johanna Kallert

  • Tytuł oryginału: 

    Salicylate nicht für jeden verträglich. Wie Sie Salicylatintoleranz erkennen und Salicylate meiden können

  • Liczba stron: 

    112

  • Wymiary: 

    145x205

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-8168-423-1

  • Tłumacz: 

    Małgorzata Rzepka

  • Rok wydania: 

    2020

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...