Wczytuję dane...
KOD: 978-83-274-4993-1
Autor: Opracowanie zbiorowe
EAN: 9788327449931
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Olesiejuk

Wprowadzenie do książki

100 najlepszych przepisów bez glutenu

  Książka adresowana nie tylko do osób cierpiących na celiakię, ale także do tych, którzy zdecydowali się na zdrową dietę bezglutenową. Znajdziesz tu różnorodne pomysły na pieczywo, przekąski, makarony i kluski oraz słodkości. Dzięki starannie opracowanym przepisom wszystkie proponowane dania bez trudu przyrządzisz samodzielnie.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Opracowanie zbiorowe

  • Liczba stron: 

    224

  • Wymiary: 

    160x200

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-274-4993-1

  • Rok wydania: 

    2016

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...