Jak jeść zdrowo nie rezygnując ze słodyczy
Słodko, zdrowo i z kilku składników
Marzysz o idealnej sylwetce, ale nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy? Sądzisz, że nie da się schudnąć, nie rezygnując z ulubionych deserów? A może szukasz zdrowych słodyczy dla swoich dzieci?
Agnieszka Stolarczyk, autorka popularnego profilu na Instagramie, zabiera nas do swojej kuchni i pokazuje, że słodkie przysmaki mogą być zdrowe, sycące i niskokaloryczne. A dzięki zaledwie kilku składnikom bazowym możesz wyczarować pyszne i zdrowe słodkości.
Jak we własnej kuchni przygotować zamienniki ulubionych sklepowych batonów i cukierków?
Czy to możliwe, by w pięć minut wyczarować aromatyczne ciasto do kawy?
W jaki sposób zamienić podstawowe składniki, które zawsze masz w lodówce, w pyszny i szybki deserek?
To książka dla każdego, kto chce odżywiać się zdrowo, jednocześnie nie rezygnując z ulubionych łakoci. Spróbuj pysznych placuszków, energetycznych batonów, fit ciast, zdrowych cukierków i znakomitych deserów. Przygotuj słodkie potrawy na śniadanie, podwieczorek, do lunchboxa czy na spotkanie z rodziną lub z przyjaciółką.
Poznaj ponad 100 przepisów na słodkie dania, które nie powodują wyrzutów sumienia.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Agnieszka Stolarczyk
-
Liczba stron:
288
-
Wymiary:
170x235
-
Oprawa:
Twarda
-
ISBN:
978-83-240-7946-9
-
Rok wydania:
2021