Wczytuję dane...
KOD: 978-83-65456-94-6
Autor: Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
EAN: 9788381322317
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Zwierciadło

Wprowadzenie do książki

Jedzenie które leczy

Coraz więcej osób zdaje sobie sprawę, że to, co jemy wpływa zarówno na naszą witalność, wagę, stan naszej skóry czy włosów, ale również na kondycję naszego całego organizmu, w tym szczególnie na stan naszych narządów.

Z jakich produktów, ziół i przypraw powinniśmy komponować menu, aby mieć energię i cieszyć się zdrowiem? Odpowiedź znajdziesz w książce Jedzenie, które leczy.

  Karolina i Maciej Szaciłło skorzystali z mądrości najstarszej znanej ludzkości medycyny - ajurwedy. Ten liczący 5 tysięcy lat system medyczny podchodzi do zdrowia w sposób holistyczny. Pomaga powrócić i utrzymać stan równowagi. Czy istnieje jedna, idealnie dobrana dieta dla każdego? Nie. Każdy z nas jest bowiem inny. Różnimy się nie tylko widocznymi elementami jak wzrost, waga, płeć czy kolor skóry. Mamy m.in. inne trawienie, różne zapotrzebowanie energetyczne. Mało tego nasze potrzeby zmieniają się wraz ze zmiennością otaczającego nas świata. Innego rodzaju przyprawy i smaki są nam potrzebne zimą, a inne upalnym latem. Autorzy nie tylko podadzą przepisy na proste i smaczne posiłki sprzyjające zdrowiu, ale podpowiedzą, jak odnaleźć swoją drogę do zdrowia i radości życia.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło

  • Liczba stron: 

    296

  • Wymiary: 

    190x240

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-65456-94-6

  • Rok wydania: 

    2017

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...