-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Wydawnictwo VitalAntoniuk Fabryczny 55 lok. 24Białystok,15-762Polska
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Wprowadzenie do książki
Odżywianie według Tradycyjnej Medycyny Chińskiej. Jak zniwelować czynniki genetyczne, niezdrowy styl życia i codzienny stres
Jedna z podstawowych zasad Tradycyjnej Medycyny Chińskiej mówi, że pożywienie i lekarstwa stanowią nierozłączną jedność. Wprowadzając wyraźne i trwałe zmiany w sposobie odżywiania można wyleczyć wiele współczesnych chronicznych dolegliwości spowodowanych stylem życia, czynnikami genetycznymi i stresem. Dzięki tej książce dowiesz się, jak zastosować starożytną mądrość w swojej kuchni.
Niezależnie od tego, czy zamierzasz pobudzić swoją witalność czy wzmocnić poczucie równowagi, ta łatwa w użyciu książka przekazuje podstawowe zasady chińskiej teorii dietetycznej oraz jej zastosowanie w codziennym życiu. Odkryjesz metody podtrzymywania zdrowia i leczenia powszechnych dolegliwości, takich jak otyłość, cukrzyca czy choroby krążenia, za pomocą dostępnych produktów wykorzystanych zgodnie z ich naturą i walorami terapeutycznymi. Pomocne będzie również 175 przepisów dla różnych typów ludzi, które zostały uporządkowane według pór roku.
Podstawy i reguły Tradycyjnej Medycyny Chińskiej oraz terapii żywieniowej możesz stosować niezależnie od tego gdzie mieszkasz, jakie są twoje tradycje kulinarne, ponieważ medycyna chińska zakorzeniona jest w naturze i jej porządku przemian. Gdy już zrozumiesz te zasady, nauczysz się dostosowywać jedzenie do pór roku, klimatu, swego stanu zdrowia i poziomu witalności. Byłam świadkiem, jaką rolę dobre jedzenie i nawyki żywieniowe odgrywają w procesie poprawy i transformacji ludzkiego zdrowia, energii i nastroju.