Wczytuję dane...
KOD: 978-83-63559-84-7
Autor: Wiesława Rusin
EAN: 9788363559847
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Dragon

Wprowadzenie do książki

Co jeść przy chorobach żołądka i jelit

  Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem „superpokarmów” wspomagających układ trawienny.

Polecamy