Wprowadzenie do książki
Co jeść przy chorobach żołądka i jelit
Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem superpokarmów wspomagających układ trawienny.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Wiesława Rusin
-
Liczba stron:
96
-
Wymiary:
165x240
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
978-83-63559-84-7
-
Rok wydania:
2013