Wczytuję dane...
KOD: 978-83-7073-868-6
Autor: Hanna Szymanderska
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Multico

Wprowadzenie do książki

Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

  Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

   W serii `Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej` prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne ? nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

   Grzyby to szósty tom piętnastotomowej serii.

Dowiesz się z niego m.in.:

  • jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
  • dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
  • czym faszerować grzyby,
  • jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Hanna Szymanderska

  • Liczba stron: 

    112

  • Wymiary: 

    240x220

  • Oprawa: 

    Twarda

  • ISBN: 

    978-83-7073-868-6

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...