Orgia smaków, która pobudza zmysły i poprawia nastrój - nie tylko dla wielbicieli marihuany.
Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione.
Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany.
Dzięki tej książce:
· dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować,
· poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach - a są to sny piękne
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Anita Kilian Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz
-
Liczba stron:
256
-
Wymiary:
170x235
-
Oprawa:
Twarda
-
ISBN:
978-83-240-7371-9
-
Rok wydania:
2021