Wczytuję dane...
KOD: 978-83-240-7371-9
Autor: Anita Kilian Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz
Dostępność: 2 dni
Koszt wysyłki od: 5.90 PLN
Wydawca: Znak

Orgia smaków, która pobudza zmysły i poprawia nastrój - nie tylko dla wielbicieli marihuany.

Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania marihuany w posiłkach zostały naukowo udowodnione.
Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat marihuany.

Dzięki tej książce:
· dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować,
· poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach - a są to sny piękne

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Anita Kilian Kuźniewicz, Piotr Kuźniewicz

  • Liczba stron: 

    256

  • Wymiary: 

    170x235

  • Oprawa: 

    Twarda

  • ISBN: 

    978-83-240-7371-9

  • Rok wydania: 

    2021

Polecamy