Wczytuję dane...
KOD: 978-83-8132-067-2
Autor: Mia Lundin, Urlika Davidsson
Dostępność: 2 dni
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Zwierciadło

EGZEMPLARZ EKSPOZYCYJNY
Uszkodzenia obejmują:

  • zabrudzenia
  • otarcia okładki
  • zagięcia i zbicia rogów
  • wgniecenia brzegów okładki

Uszkodzenia nie wpływają na czytelność tekstu.

Dolegliwości hormonalne dotykają aż osiem kobiet na dziesięć. W książce znajdziesz informacje, wskazówki i rady, a także kilkadziesiąt wspaniałych i łatwych do przyrządzenia przepisów na potrawy, które mogą te dolegliwości złagodzić i sprawić, że poczujesz się lepiej.

Równowaga hormonalna jest konieczna, aby czuć się dobrze i zapobiegać chorobom. Dotyczy to wszystkich kobiet, a zwłaszcza tych w przedziale wiekowym 35-55 lat – gdy zmienia się poziom hormonów, a skutki stresu są bardziej odczuwalne. Dzięki właściwej diecie można wpływać na równowagę hormonalną, a tym samym zachować prawidłowy poziom hormonów w każdym wieku, a także oddalić lub złagodzić dolegliwości typowe dla okresu przed wystąpieniem klimakterium oraz w trakcie klimakterium.

W książce znajdziesz m.in.:

• niezbędne informacje o hormonach, ich funkcjonowaniu oraz fazach hormonalnych,

• listę składników spożywczych, potrzebnych do podtrzymania produkcji hormonów,

• opis czynników, które mają wpływ na równowagę hormonalną,

• 60 przepisów, które stymulują właściwą pracę hormonów,

• praktyczny plan żywieniowy na dwa tygodnie.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Mia Lundin, Urlika Davidsson

  • Liczba stron: 

    168

  • Wymiary: 

    165x240

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-8132-067-2

  • Rok wydania: 

    2019

Polecamy