Wprowadzenie do książki
Przepyszne ziemniaki 222 tradycyjne i oryginalne przepisy
Sposobów przyrządzania ziemniaków jest tyle, że moglibyśmy jeść je bez znudzenia przez cały rok. W tej książce zawarliśmy przepisy na wiele różnorodnych i smacznych potraw z ziemniaków: przekąski, przystawki, zupy, sałatki, dodatki do dań głównych, zapiekanki, przysmaki dla wegetarian, a nawet słodycze i inne wypieki. Znajdziemy coś i dla gości, i dla rodziny, na co dzień i od święta. Nie brak tu również ciekawych informacji dotyczących tego jadanego na całym świecie warzywa.
Dzięki tej książce domownicy zamiast narzekać: „Ojej, znowu ziemniaki”, zakrzykną: „Kiedy znowu przyrządzisz nam coś z ziemniaczków”!
Szczegółowe Informacje
-
Liczba stron:
320
-
Wymiary:
220x280
-
Oprawa:
Twarda
-
Tłumacz:
978-83-60530-12-2
-
Rok wydania:
2010