Wczytuję dane...
KOD: 978-83-283-0516-8
Autor: Weronika Madejska
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Septem

Wprowadzenie do książki

Bez glutenu Bez wyrzeczeń Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata

   Książka Weroniki Madejskiej nie jest kolejną pozycją z wegetariańskimi przepisami dla bezglutenowców. Oprócz sprawdzonych receptur na pyszne potrawy znajdziesz w niej informacje na temat tego, jak odnaleźć się w świecie, w którym niemal wszystkie gotowe produkty zawierają gluten. Zobaczysz, jak powoli, metodą prób i błędów, dochodziła do tego autorka książki. Dowiesz się, jak upiec dobry chleb, przygotować pizzę, wrapy czy ciasto czekoladowe. Odkryjesz całe spektrum interesujących smaków i fantastycznych aromatów, doprawione szczyptą dobrego humoru i życzliwego zainteresowania problemami osób na różnych dietach. Z tą książką będzie Ci łatwiej zaakceptować własną sytuację i znaleźć w niej dobre strony. A jeśli nie musisz przejmować się glutenem, możesz po prostu poszukać tu natchnienia!

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Weronika Madejska

  • Liczba stron: 

    192

  • Wymiary: 

    170x240

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-283-0516-8

  • Rok wydania: 

    2015

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...