Wczytuję dane...
KOD: 978-83-66200-14-2
Autor: Richa Hingle
Dostępność: 2 dni
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Purana

Richa Hingle, autorka bestsellerowej Wegańskiej kuchni indyjskiej, wraca z kolejną odsłoną kuchni wegańskiej, tym razem w wydaniu międzynarodowym. Znajdziemy tu nie tylko przepisy na przesycone smakami i aromatami wspaniałe sosy, lecz także inspirujące pomysły na pełnowartościowe posiłki.

Potrawy przedstawione w tej książce charakteryzują się pełnią smaku, łatwością wykonania oraz możliwością przygotowania z nieuczulających składników. Koniecznie trzeba spróbować niesamowitych curry, sycących casserole oraz hitu ostatnich czasów – wegańskich burgerów. Znajdziemy tu również:

• jednogarnkowe danie z makaronem i masłem orzechowym, • ryż smażony w zielonym curry,

• chrupiącego kalafiora w sosie kung pao, • burgery z ciecierzycy i chlebowca, • pizzę szpinakową z sosem alfredo, • fudge o smaku tiramisu.

„Richa przywołuje różne tradycje kulinarne i dzieli się z czytelnikami niesamowitymi przepisami poka­zującymi, jak różnorodna i smaczna może być kuchnia wegańska”.

– Gene Baur, prezes i współzałożyciel Farm Sanctuary, a także autor Farm Sanctuary: Changing Hearts and Minds about Animals and Food

 „Richa przywołuje różne tradycje kulinarne i dzieli się z czytelnikami niesamowitymi przepisami poka­zującymi, jak różnorodna i smaczna może być kuchnia wegańska”.

– Gene Baur, prezes i współzałożyciel Farm Sanctuary, a także autor Farm Sanctuary: Changing Hearts and Minds about Animals and Food

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Richa Hingle

  • Liczba stron: 

    288

  • Wymiary: 

    200x260

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-66200-14-2

  • Rok wydania: 

    2020

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...