Wczytuję dane...
KOD: 978-83-65601-50-6
Autor: Stephanie Pedersen
Koszt wysyłki od: 11.90 PLN
Wydawca: Vivante

Owoce jagodowe – soczyste i pyszne źródło witamin i antyoksydantów!

  Truskawki, jagody, żurawina, czarny bez, borówki, jeżyny, agrest, porzeczki czy maliny to najłatwiej dostępne, tanie i pyszne superfoods, do których możesz mieć dostęp. To niesamowite, jaka moc drzemie w tych owocach – mogą trwale obniżać ciśnienie, obniżać poziom glukozy i cholesterolu, dodawać energii, wzmacniać żyły i ścianki jelit, wpływać na kondycję wzroku, wzmacniać odporność i obniżać gorączkę.

  W książce znajdziesz ponad 75 przepisów na dania z owoców jagodowych oraz dowiesz się z niej:

• który owoc poprawia wydolność wzroku przy słabym świetle,
• jakie owoce pomagają zregenerować organizm po wysiłku fizycznym,
• które jagody powinieneś jeść, by poprawić sprawność mózgu,
• jaki gatunek jagód pomaga walczyć z opryszczką,
• jakie owoce włączyć do koktajli, by poprawić sprawność seksualną.

  Włącz jeszcze więcej jagód do swojego jadłospisu i przekonaj się, jak pyszne i pełne smaku może być zdrowe jedzenie, przyrządzając zupę agrestowo-ogórkową, gulasz wołowy z nutą kakaową i czerwonymi porzeczkami lub super energetyczne ruloniki z jagód i migdałów.

  Stephanie Pedersen – jest dyplomowanym dietetykiem oraz członkiem Amerykańskiego Stowarzyszenia Praktyków Nieużywających Leków. Jej klientami są ludzie biznesu, przemysłowcy, wybitni fachowcy oraz znane postacie ze świata rozrywki. Stephanie pomaga im skutecznie walczyć z nadwagą i cieszyć się dobrym zdrowiem i samopoczuciem. Obecnie Pedersen mieszka w Nowym Jorku wraz z mężem i trzema synami.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Stephanie Pedersen

  • Liczba stron: 

    320

  • Wymiary: 

    170x20

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-65601-50-6

  • Rok wydania: 

    2018

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...