Wczytuję dane...
KOD: 978-83-8132-044-3
Autor: Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 5.90 PLN
Wydawca: Zwierciadło

Jak wspomóc ciało i umysł, aby jak najdłużej cieszyć się zdrowiem i szczęściem?

   Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób. Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło, autorzy książki.

   Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą, w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.

W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:

  • 80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii,
  • książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło

  • Liczba stron: 

    272

  • Wymiary: 

    190x240

  • Oprawa: 

    Twarda

  • ISBN: 

    978-83-8132-044-3

  • Rok wydania: 

    2018

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...