KOD: 978-83-7642-839-0
Autor: Aleksander Baron
Koszt wysyłki od: 5.90 PLN
Wydawca: Pascal

Wprowadzenie do książki

Kiszonki i fermentacje

  • Cytryny kiszone w wędzonej soli?
  • Jarmuż fermentowany w jogurcie z jałowcem?
  • Kiszony rabarbar z grapefruitem w miodowej zalewie?
  • Dynie fermentowane w maślance z czosnkiem?

Nawet się nie spodziewasz, co jeszcze można włożyć do słoika!
   Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji – bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku – naturalnie, zdrowo i smacznie.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Aleksander Baron

  • Liczba stron: 

    240

  • Wymiary: 

    200x260

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-7642-839-0

  • Rok wydania: 

    2016

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...