Wczytuję dane...
KOD: 978-83-8103-966-6
Autor: Marta Mieloszyk-Pawelec, Olga Mizera
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788381039666
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: Pascal

Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania!

Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy.
Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych?

Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką.
Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść.

Z książki dowiesz się:

• jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania,
• co to jest chronobiologia,
• gdzie szukać dobrych kwasów tłuszczowych,
• co jest najlepszym źródłem błonnika,
• jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko.

Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości!

Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze.
Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień.
Zobacz, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Marta Mieloszyk-Pawelec, Olga Mizera

  • Liczba stron: 

    304

  • Wymiary: 

    145x205

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-8103-966-6

  • Rok wydania: 

    2022

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...