Wczytuję dane...
KOD: 978-83-61744-68-9
Autor: Przemysław Muszyński
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 7.90 PLN

Wprowadzenie do książki

Stewia 151 słodkich przepisów bez cukru

   Publikacja składa się z dwóch części. W pierwszej wyjaśniam, czym jest stewia, do czego się nadaje, a do czego nie. Chciałbym, aby Czytelnik uważnie przeczytał ten rozdział — w ten sposób zaoszczędzi sobie czasu i nerwów w kuchni.
    W drugiej części umieściłem przepisy. Na końcu każdego rozdziału z przepisami znajduje się zbiorcza tabela, w której zestawiłem przeliczniki dla każdego przepisu. Jeśli w przepisie użyłem stewii w proszku, a    Czytelnik posiada w płynie, bez problemu może skorzystać z przepisu, stosując proporcje z tabeli.
   Po zapoznaniu się z książką Czytelnik bez większego problemu powinien na co dzień właściwie dozować stewię.
   Chciałbym podziękować Pani Ewie Parsch, której publikacja „Słodkie ciasta bez cukru. Przepisy z zastosowaniem stewii”, wydana wcześniej przez wydawnictwo EscapeMaga-zine.pl była dla mnie wielką inspiracją. Pani Ewo, cieszę się, że otrzymałem od Pani zielone światło, aby kontynuować tematykę, którą zapoczątkowała Pani, i w Polsce, i w tym wydawnictwie. Mam nadzieję, że choć w części udało mi się spełnić Pani oczekiwania.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Przemysław Muszyński

  • Liczba stron: 

    288

  • Wymiary: 

    145x205

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-61744-68-9

  • Rok wydania: 

    2014

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...