Wprowadzenie do książki
Stewia 151 słodkich przepisów bez cukru
Publikacja składa się z dwóch części. W pierwszej wyjaśniam, czym jest stewia, do czego się nadaje, a do czego nie. Chciałbym, aby Czytelnik uważnie przeczytał ten rozdział — w ten sposób zaoszczędzi sobie czasu i nerwów w kuchni.
W drugiej części umieściłem przepisy. Na końcu każdego rozdziału z przepisami znajduje się zbiorcza tabela, w której zestawiłem przeliczniki dla każdego przepisu. Jeśli w przepisie użyłem stewii w proszku, a Czytelnik posiada w płynie, bez problemu może skorzystać z przepisu, stosując proporcje z tabeli.
Po zapoznaniu się z książką Czytelnik bez większego problemu powinien na co dzień właściwie dozować stewię.
Chciałbym podziękować Pani Ewie Parsch, której publikacja „Słodkie ciasta bez cukru. Przepisy z zastosowaniem stewii”, wydana wcześniej przez wydawnictwo EscapeMaga-zine.pl była dla mnie wielką inspiracją. Pani Ewo, cieszę się, że otrzymałem od Pani zielone światło, aby kontynuować tematykę, którą zapoczątkowała Pani, i w Polsce, i w tym wydawnictwie. Mam nadzieję, że choć w części udało mi się spełnić Pani oczekiwania.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Przemysław Muszyński
-
Liczba stron:
288
-
Wymiary:
145x205
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
978-83-61744-68-9
-
Rok wydania:
2014