Zdrowo, pysznie, szybko i bez bałaganu? Prawidłowe odżywianie z zachowaniem zasad diety dla insulinoopornych może być banalnie proste. Zwłaszcza gdy z pomocą przychodzą dietetyczka Magdalena Makarowska i specjalistka od insulinooporności Dominika Musiałowska. Jeśli lubisz pyszne jedzenie, ale jednocześnie szukasz łatwych (choć zdrowych!) rozwiązań i nie lubisz spędzać w kuchni długich godzin – ta książka jest dla ciebie.
Wreszcie możesz głęboko schować blender, mikser, młynek, szybkowar, patelnię czy garnek. Za pomocą jednej, prostej w obsłudze maszyny przyrządzisz wiele różnych potraw – ugotujesz jednocześnie zupę i drugie danie, zagnieciesz ciasto, ubijesz pianę i zmiksujesz zmrożone owoce. Dzięki dokładnym gramaturom podanym w przepisach oraz precyzyjnym instrukcjom porażki kulinarne nie wchodzą w grę. W dodatku wyczarowane na podstawie tej książki dania mają niskie IG i są przyjazne nie tylko dla insulinoopornych.
Z termogotowaniem zyskujesz czas, oszczędzasz miejsce i unikasz bałaganu w kuchni, ale przede wszystkim dbasz o zdrowie swoje i bliskich.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Magdalena Makarowska, Dominika Musiałowska
-
Liczba stron:
340
-
Wymiary:
165x205
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
978-83-8225-034-3
-
Rok wydania:
2021