Wczytuję dane...
KOD: 978-83-7864-079-0
Autor: Henri Joyeux, Jean Berton
Dostępność: 2 dni
EAN: 9788378640790
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN
Wydawca: AA

Profesor Henri Joyeux jest onkologiem oraz chirurgiem specjalizującym się w gastrologii i ginekologii, honorowym profesorem Wydziału Lekarskiego Uniwersytetu w Montpellier. Opublikował wiele prac na temat zdrowego trybu życia człowieka, w szczególności właściwego odżywiania.

Wraz ze znakomitym mistrzem cukiernikiem, wybitnym francuskim chocolatier, Jeanem-Claudem Bertonem, ukazuje niezwykłe i nieznane powszechnie oblicze i historię prawdziwej czekolady, wskazując w szczególności na lecznicze właściwości ziaren kakaowca, ich składników i przygotowanych z nich specjałów.

Ta książka to prawdziwa rewolucja, która może zupełnie zmienić nasze postrzeganie najwspanialszej słodkości świata, a co więcej – dzięki tej zmianie podejścia wybitnie przyczynić się do poprawy naszego zdrowia.

Detale

  • Autor: 

    Joyeux Henri, Berton Jean

  • Format: 

  • Ilość stron: 

    210x148 mm

  • ISBN: 

    9788378640790

  • Oprawa: 

    twarda

  • Rok wydania: 

    2021

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...